Gyakran ismételt kérdések

Tényleg teljesen személyreszabottan dolgoznak?

Termékeink 100%-osan a Te igényeid, elképzeléseid alapján készülnek el. Nincsenek minták, nincsenek sablonok, csak és kizárólag egyediség! Ezért a kitöltött, részletes igényfelmérő lap után még felvesszük veled a kapcsolatot a pontos konkretizálás érdekében. Ha bizalmat szavazol nekünk, mi megtervezzük, és megvalósítjuk mindazt, amit megálmodsz!

Hol tudok megtekinteni mintákat, referenciamunkákat?

Instagram és Facebook oldalunkon számtalan inspirációt találhatsz, ahová jobbnál-jobb alkotásokat töltünk fel minden nap! facebook.com/grafikucko & instagram.com/grafikucko.hu – Kövess minket további tartalmakért!  

Hogyan tudok rendelni?

A Szolgáltatásokon belül kizárólag kártyarendelésre van lehetőség, amelyre a menüsávban megtalálhatod a lehetőséget. Minden más szolgáltatásunkra ajánlatot tudsz kérni, melynél az „Ajánlatot kérek” menüpontra kattintva tudod elküldeni nekünk megrendelő/igényfelmérő lapod.

Hogyan működik a rendelés, és az azt követő folyamat?

Konkrét rendeléseket kizárólag a kártyajátékokra lehet feladni. Az ajándékok, dekorgrafika, grafikai tervezés szolgáltatásokhoz ajánlatkérésre biztosítunk lehetőséget.


Általános rendelés menete:
1. A megrendelni kívánt termék kiválasztása, termékleírás pontos megismerése
2. A terméknél kiválasztod a „Szükségem van rá, Megrendelem” lehetőséget, vagy a „Kártyarendelés” menüpontra kattintasz
3. Kiválasztod a rendelésed, megadod az adataid, pontosan figyelve a rendelés részleteire
4. Megrendeled a terméked, melyről visszaigazoló E-mailt küldünk.
5. Kézhez kapod, és élvezed!


Ajánlatkérés menete:
1. Rendelni kívánt termék kiválasztása, termékleírás pontos megismerése
2. Ajánlatkérés: vagy a Szolgáltatások menüpont kiválasztott terméke alatt, vagy az „Ajánlatot kérek” menüpontban
3. A kívánt szolgáltatást meg kell adni az Ajánlatkérő menüpontban
4. Az igényfelmérő lap pontos kitöltése, beküldése részünkre
5. Mi feldolgozzuk a kapott rendelést, majd néhány munkanapon belül a pontosítás érdekében felvesszük Önnel a kapcsolatot
      a. A kapcsolatfelvétel történthet: Telefonon keresztül
      b. Digitálisan (E-mail, Grafikuckó Messenger)
      c. Személyesen
6. Ha már megvan a pontos elképzelés, készítek egy ütemtervet, árajánlatot a munkáról, ha ezzel egyetértesz, rátérhetünk a tervezésre
7. Megtekintésre kiküldök egy mintatervet, majd a megbeszéltek alapján van lehetőség akár többszöri módosításra (terméktől függően).
8. Ha egyezik elképzelésünk, a mintát véglegesítem, majd elküldöm jóváhagyásra (A már elkészült verzión való módosításért felárat számolunk)
9. Végül a kész munkát kézhez kapod

Mennyibe kerülnek a termékek?

A kártyajátékoknak vannak egyedül konkrét árazásai, azok a megrendelhető termékek. Paklinként változó, minden információ megtalálható a kiválasztott kártya leírásában.

A többi szolgáltatásra ajánlatkérési lehetőséget biztosítunk, mivel célunk a vásárló igényeihez 100%-ban igazodni, így mindent az elképzeléseid alapján készítünk, így konkrét árat csak az ajánlatkérés megismerése után tudunk adni.

Hogyan történik a fizetés?

A kártyarendelésnél van lehetőség előre utalásos és utánvétes fizetési lehetőséget is választani.

Ugyan ez vonatkozik az ajánlatkérés során létrejött megbízásokra is.

Rendeléstől való elállás esetén mi a teendő?

A rendelésed akkor lép érvénybe, amikor elfogadod az Árajánlatot, vagy, abban a pillanatban, amikor a grafikai munkálatok elkezdődnek a Te közreműködéseddel, instrukcióiddal. E két állapot mind az ajánlat elfogadását, szerződés megköttetését jelenti. Mindig igyekszünk a lehető legjobbat nyújtani neked, így fontos a közöttünk lévő kommunikáció. Bármivel problémád akad, jelezd felénk, és azon leszünk, hogy minél előbb orvosoljuk azt!

Amennyiben elállnál az ajánlattól, még a tervezések megkezdése előtt, jelezd nekünk, és sztornózzuk az ajánlatunkat.

Amennyiben a tervezés folyamata közben állnál el megrendelésedtől a vételár 30%-át bánatdíjként köteles vagy megfizetni.

Amennyiben az ajánlatban feltüntetett módosítási körökkel végeztünk, de a terméket még nem véglegesítettük, nem nyomtattuk, nem küldtük a készterméket neked, és elállsz a vásárlástól, az eladó a vételár 80% megfizetésére kötelezi a vevőt, mely a tervezésre, annak díjára vonatkozik.

A véglegesített, nyomtatott termékek esetében: a vevő köteles megfizetni a termék teljes árát, majd átvenni a megrendelt terméket.

Mennyi idő, mire a megrendelt terméket megkapom?

A terméktől függően a tervezés időtartama változó. A Szolgáltatások menüpont minden termékénél egy körülbelüli idő fel van tüntetve, de mindez függ a megrendeléstől, és a megrendelő igényeitől is.

Mennyi idő a szállítás, és mennyibe kerül?

A szállítás időtartama: 3-7 munkanap.

A szállítási költség a vevőt terheli, mely 1190 Forinttól kezdődik, terméktől függően. A szállítást a Magyar Posta Zrt. végzi.

Van-e lehetőség, hogy előbb kész legyen, amit rendelek?

Természetesen van Express rendelés, és Sürgős ajánlatkérés szolgáltatásunk. A Sürgősségi szolgáltatásért 20% felárat számolunk fel a tervezés és a nyomtatás végösszegéből. Minimum összeg 1000 Forint. A kártyákra vonatkozó Express rendelés esetében, a rendeléstől számított 2. munkanapon feladjuk a terméket elsőbbségi szolgáltatással. Az ajánlatot kért termékeknek sürgőssége a terméktől, a vevő igényeitől függ.

Van minimális rendelési mennyiség és összeg?

Nincs minimális rendelési mennyiség és összeg sem. Sürgősségi rendelésnél minimális összeg 1000 Forint.

Utánrendelés lehetséges?

Kártyák utánrendelésére nincsen lehetőség.

Ajándék, dekorgrafika és grafikai tervezés esetében lehetőség van utánrendelésre, a rendelési szám, a szükséges kártyákra vonatkozó adatok és darabszám megadásával E-mailen keresztül. Az utánrendelésnek egy egyszeri 1000 Ft-os díja van a rendelt tételeken kívül, és bármennyi darabszám utánrendelhető. Utánrendelni a termékeinek átvételi napjától 2 hónapon keresztül lehetséges.

Hogyan tudok fényképet csatolni a rendelésemhez?

A kártyarendeléseknél fénykép csatolása szükséges a JátsziKuckó illetve a Get Wasted Premium kártyáknál, igény szerint a Get Wasted I. és a Get Wasted II.-nél. A rendelés véglegesítése után a rendeles@grafikucko.hu E-mail címre van lehetőséged feltölteni és elküldeni a kiválasztott képeket a szövegekkel együtt! Fontos, a rendelésed számát a Tárgy részben jelöld meg!

Az ajánlatkérésnél fénykép csatolására nincsen lehetőség, az ajánlat elfogadása után az elképzelések konkretizálásakor lesz lehetőség erre.

Copyright 2020 Grafikuckó
designed-by-peterteszary