Gyakran ismételt kérdések

Tényleg teljesen személyreszabottan dolgoznak?

Termékeink 100%-osan a Te igényeid, elképzeléseid alapján készülnek el. Nincsenek minták, nincsenek sablonok, csak és kizárólag egyediség! Ezért a kitöltött, részletes igényfelmérő lap után még felvesszük veled a kapcsolatot a pontos konkretizálás érdekében. Ha bizalmat szavazol nekünk, mi megtervezzük, és megvalósítjuk mindazt, amit megálmodsz!

Hol tudok megtekinteni mintákat, referenciamunkákat?

Instagram és Facebook oldalunkon számtalan inspirációt találhatsz, ahová jobbnál-jobb alkotásokat töltünk fel minden nap! facebook.com/grafikucko & instagram.com/grafikucko.hu – Kövess minket további tartalmakért!

Hogyan tudok rendelni?

A Szolgáltatásokon belül kizárólag kártyarendelésre van lehetőség, amelyre a menüsávban megtalálhatod a lehetőséget. Minden más szolgáltatásunkra ajánlatot tudsz kérni, melynél az „Ajánlatot kérek” menüpontra kattintva tudod elküldeni nekünk megrendelő/igényfelmérő lapod.

Hogyan működik a rendelés, és az azt követő folyamat?

Konkrét rendeléseket kizárólag a kártyajátékokra lehet feladni. Az ajándékok, dekorgrafika, grafikai tervezés szolgáltatásokhoz ajánlatkérésre biztosítunk lehetőséget.


Általános rendelés menete:
1. A megrendelni kívánt termék kiválasztása, termékleírás pontos megismerése
2. A terméknél kiválasztod a „Szükségem van rá, Megrendelem” lehetőséget, vagy a „Kártyarendelés” menüpontra kattintasz
3. Kiválasztod a rendelésed, megadod az adataid, pontosan figyelve a rendelés részleteire
4. Megrendeled a terméked, melyről visszaigazoló E-mailt küldünk.
5. Kézhez kapod, és élvezed!


Ajánlatkérés menete:
1. Rendelni kívánt termék kiválasztása, termékleírás pontos megismerése
2. Ajánlatkérés: vagy a Szolgáltatások menüpont kiválasztott terméke alatt, vagy az „Ajánlatot kérek” menüpontban
3. A kívánt szolgáltatást meg kell adni az Ajánlatkérő menüpontban
4. Az igényfelmérő lap pontos kitöltése, beküldése részünkre
5. Mi feldolgozzuk a kapott rendelést, majd néhány munkanapon belül a pontosítás érdekében felvesszük Önnel a kapcsolatot
      a. A kapcsolatfelvétel történthet: Telefonon keresztül
      b. Digitálisan (E-mail, Grafikuckó Messenger)
      c. Személyesen
6. Ha már megvan a pontos elképzelés, készítek egy ütemtervet, árajánlatot a munkáról, ha ezzel egyetértesz, rátérhetünk a tervezésre
7. Megtekintésre kiküldök egy mintatervet, majd a megbeszéltek alapján van lehetőség akár többszöri módosításra (terméktől függően).
8. Ha egyezik elképzelésünk, a mintát véglegesítem, majd elküldöm jóváhagyásra (A már elkészült verzión való módosításért felárat számolunk)
9. Végül a kész munkát kézhez kapod

Mennyibe kerülnek a termékek?

Egyedül a Kiemelt csomagoknál, vagy külön meghirdetett ajánlatoknál találhatók konkrét árak. A szimpla szolgáltatásoknál, melynél darabáras a tervezés és a rendelés is, a vevő igényeit alapul véve készítjük el árajánlatunkat. A Szolgáltatások menüpontból választva, minden termék kezdő árkategóriáját megtekinthetik.

Hogyan történik a fizetés?

Személyes átvételnél a fizetés készpénzes, postai úton való átvételnél választható: előreutalásos vagy utánvétes fizetés. Az utánvét és szállítás díja a vevőt terheli.

Rendeléstől való elállás esetén mi a teendő?

A tervezés különböző szakaszaiban lévő elállás különböző feltételekkel jön létre:
Az igénylőlap kitöltése után, még a konzultáció előtti, vagy a konzultáció utáni közvetlen elállás: díjmentes
Konzultáció utáni, a munkafolyamat megkezdése után 2 nappal való elállás: 20%-os bánatdíj megfizetésére kötelezi a vevőt, mely a tervezésre vonatkozik
Az elkészült terv jóváhagyása utáni elállás, melyben még nem került a termék nyomtatásra: 50%os bánatdíj megfizetésére kötelezi a vevőt, mely a tervezésre vonatkozik
A véglegesített, nyomtatott termékek esetében: a vevő köteles megfizetni a termék teljes árát, majd átvenni a megrendelt terméket.

Mennyi idő, mire a megrendelt terméket megkapom?

A terméktől függően a tervezés időtartama változó. A Szolgáltatások menüpont minden termékénél egy körülbelüli idő fel van tüntetve, de mindez függ a megrendeléstől, és a megrendelő igényeitől is.

Mennyi idő a szállítás, és mennyibe kerül?

A szállítás időtartama: 3-7 munkanap.
Utánvétes fizetési mód, illetve a szállítási költség a vevőt terheli, mely 1500 Forinttól kezdődik, terméktől függően. Az előre utalásos rendelésnél a postázás szintén a termék függvénye, árai 300 Forinttól kezdődnek.

Van-e lehetőség, hogy előbb kész legyen, amit rendelek?

Természetesen van Express rendelés, és Sürgős ajánlatkérés szolgáltatásunk. A Sürgősségi szolgáltatásért 20% felárat számolunk fel a tervezés és a nyomtatás végösszegéből. Minimum összeg 1000 Forint. A kártyákra vonatkozó Express rendelés esetében, a rendeléstől számított 2. munkanapon feladjuk a terméket elsőbbségi szolgáltatással. Az ajánlatot kért termékeknek sürgőssége a terméktől, a vevő igényeitől függ.

Van minimális rendelési mennyiség és összeg?

Nincs minimális rendelési mennyiség és összeg sem. Sürgősségi rendelésnél minimális összeg 1000 Forint.

Utánrendelés lehetséges?

Lehetőség van utánrendelésre, a rendelési szám, a szükséges kártyákra vonatkozó adatok és darabszám megadásával E-mailen keresztül. Az utánrendelésnek egy egyszeri 1000 Ft-os díja van a rendelt tételeken kívül, és bármennyi darabszám utánrendelhető.

Hogyan tudok fényképet csatolni a rendelésemhez?

A kártyarendeléseknél fénykép csatolása szükséges a JátsziKuckó illetve a Get Wasted Premium kártyáknál, igény szerint a Get Wasted I. és a Get Wasted II.-nél. A rendelés véglegesítése után a rendeles@grafikucko.hu E-mail címre van lehetőséged feltölteni és elküldeni a kiválasztott képeket a szövegekkel együtt! Fontos, a rendelésed számát a Tárgy részben jelöld meg!

Az ajánlatkérésnél fénykép csatolására nincsen lehetőség, az ajánlat elfogadása után az elképzelések konkretizálásakor lesz lehetőség erre.

Copyright 2020 Grafikuckó
designed-by-peterteszary